Kahles Helia RF 10x42 katselukiikarit

1 723,60 €
Sisältää alv:n

Kahles Helia RF 10x42  katselukiikarit

Määrä

  Turvallisuus

Koko verkkokauppamme on suojattu 256-bittisellä SSL yhteydellä.

  Ilmainen toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille!

  Palautusoikeus

Lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus

Kahles Helia RF 10x42  katselukiikarit

Kahles Helia Rangefinder RF 8x42 ja 10x42 katselukiikarit etäisyysmittarilla

Kahles Helia Rangefindder RF -sarjan kiikarit on varustettu intergroidulla etäisyysmittarilla. Kiikareiden laseriin perustuva mittaus mittaa tarkasti jopa 1500 metriin saakka.

Kahles Helia RF kiikareilla voit mitata etäisyyden napin painalluksella. Kiikarin "Scan Mode" tarjoaa jatkuvan mittaustuloksen. Mittauksen lisäksi Kahles Helia RF kiikareissa on EAC (Enhanced Angle Compensation) joka tarkkailee kiikarin katselukulmaa ja kompensoi katselukulmasta aiheutuvaa mittausvääristymää, tarjoten tarkan ja luotettavan mittaustuloksen.

Kahles Helia RF -katselukiikarien etäisyysmittari tarjoaa sinulle ampumisen kannalta oleellisimmat ja äärimmäiset tarkat tiedot. Etäisyysmittari ei mittaa pelkästään yksittäisiä matkoja, vaan nopeasti toimiva skannaus pystyy laskemaan liikkuvien kohteiden ja itsesi väliset etäisyydet. Näin et menetä hetkeksikään katsettasi saaliista ja pystyt arvioimaan ampumamatkan tarkasti.

Helia -sarjan katselukiikareissa on Premium-laatuinen OLED -näyttö, jossa on viisi kirkkausastetta. Voit säätää niitä helposti manuaalisesti ilman, että sinun tarvitsee joka kerta palata erikseen valikon alkuun. Näin saat aina tarvitsemasi kuvan kirkkauden myös tilanteissa, jotka vaativat nopeutta. Helia katselukiikarit luovat sinulle tarkan ja kirkkaan kuvan mahdollisimman luonnollisella kontrastilla.

Helia Rangefinder -kiikarit eivät ole heppoista tekoa vaan tuotteen vedenkestävä alumiinirunko ja käsien liukastumista estävä viimeistely takaavat, että nämä katselukiikarit sopivat myös haastaviin sääolosuhteisiin.

Lisäksi nämä katselukiikarit ovat kevyet, hyvin muotoillut ja helppokäyttöiset. 

Kahles Helia RF katselukiikarit on saatavana 8x42 ja 10x42 suurennoksilla ja ne sopivat metsästäjälle jolle kelpaa vain paras!

 Ominaisuudet:

  • Suurennos: 8x42 ja 10x42
  • Luotettava lasermittaus 1500 m saakka
  • EAC-toiminnot
  • Helppo valikko
  • Premium-tason OLED -näyttö
  • Etäisyysmittari näytää etäisyydet yksiköissä metri ja jaardi
  • Skannaus-moodi jatkuvaan etäisyyden mittaamiseen

 Mukana tulee:

  • Kahles Helia katselukiikarit etäisyysmittarilla
  • Nahkainen hihna
  • Suoja/kotelo-yhdistelmä
9008729009153